Când vine vorba despre amenajarea unei locații de nuntă, sursele de inspirație sunt infinite și la îndemâna oricui. Tot ce trebuie să faci este să știi ce îți dorești, ce te reprezintă, iar mai apoi să pornești în căutarea celor mai interesante și năstrușnice idei. Să presupunem, de exemplu, că ai o afinitate pentru albul pur care te duce cu gândul la inocență, puritate și naturalețe. Avem, iată, un punct de la care vom porni în realizarea unui decor perfect. Treptat se conturează, în mintea noastră, un cadru romantic, stilat, elegant și simplu. În acest caz, amenajarea locației de nuntă în tonuri de alb va transforma nunta într-un scenariu de basm. Mai jos ți-am pregătit câteva sugestii în materie decorativă care te pot ajuta în realizarea unui decor feeric.

Amenajarea exterioară
Ai ales să organizezi cununia religioasă afară. Ai aranjat mai multe scaune de lemn pe spațiul destinat ceremoniei, dar nu știi cum să decorezi zona. Pentru tine, am găsit această minunată și simplă idee de amenajare florală. Buchetele de floarea miresei, așezate în aparent banalele găleți de tablă, vor fi cu siguranță un element decorativ atipic și plin de naturalețe.

Buchetul
Buchetul miresei reprezintă o piesă centrală în cadrul oricărei nunți, și, pentru că vedeta acestui articol este culoarea alb, venim în întâmpinarea ta cu sugestii referitoare la cum ar putea arăta buchetul mult visat în această notă coloristică. Designul florar este, din acest punct de vedere, ofertant, iar buchetul poate conține o varietate de flori de la trandafirul clasic, pâna la bujorul alb.


Scaune decorate creativ
Poate un element de multe ori pus pe plan secund în materie de amenajare a locației de nuntă, aranjarea scaunelor nu trebuie neglijată. Ideile sunt, și la acest capitol, nenumărate, dar pentru că vorbim de o nuntă all white, scaunele decorate în tradiționalul voal sunt alegerea perfectă. Optează pentru un design cu un detalii ca voalul alb și flori în același ton. Suntem convinși că imaginea de mai jos spune totul. Tu ce părere ai?

Aranjamente florale
Ce poate fi mai elegant și pur decât florile naturale de un alb imaculat? O sugestie decorativă care ne trage cu ochiul de fiecare dată sunt florile așezate în vase de sticlă umplute cu apă. Pentru un strop de romantism, adaugă o lumânare plutitoare. Dacă vrei să duci mai departe această tematică, decorează scările sălii cu vaze de sticlă pline ochi cu flori albe, de la trandafiri, până la frezii.

Tortul
Cel mai dulce moment al nunții este mult așteptatul tort. Cum decorul de basm descris mai sus stă sub zodia culorii albe, și tortul va respecta codul cromatic ales. Noi am găsit acest minunat tort alb, decorat cu petale voluminoase și ne-am îndrăgostit pe loc.

Surse foto:

Foto 1/ Foto 2/ Foto 3

Foto 4/Foto 5/Foto 6/Foto 7

Lasă un răspuns