Aranjamente florale | Wedding planning | Design eveniment

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Wedding Planner

Wedding Planner

Ți-ai oprit privirea peste aceste rânduri, poate pentru că urmează să organizezi un eveniment important din viața ta – nunta, botezul, petrecerea de logodnă – și nu știi de unde să începi, ce detalii să stabilești mai întâi, ce locație să alegi, unde să o așezi pe mătușa care nu se înțelege cu mama soacră?

Ori poate ai ajuns în momentul în care presiunea emoțională a evenimentului ce se apropie, cumulată cu stresul și grijile organizatorice, nu te lasă să te bucuri și să savurezi acest moment special?

Da! Ajutorul oferit de un event planner personal, cumulat cu experiența și implicarea sa, cu siguranță te vor scuti de multe bătăi de cap, nopți nedormite și momente tensionate.

Din ce în ce mai mulți tineri apelează la un wedding planner pentru organizarea nunții lor, deoarece își doresc un eveniment personalizat, decorat cu profesionalism și creativitate, care să îi reprezinte și să surprindă plăcut invitații.

Dacă și tu își dorești să zâmbești în loc să stai cu ochii pe ceas verificând dacă formația și-a început programul la ora stabilită, dacă fotograful a imortalizat momentul dansului, sau pur și simplu ai nevoi de îndrumare, de sfaturi, de idei, îți propun să ne cunoaștem!

Împreună vom clădi fundația unui eveniment extraordinar:

  • estimarea bugetului de cheltuieli
  • creare design, concept şi tema nunţii
  • alegerea furnizorilor pentru: decorațiuni, flori, invitații, foto și video, sonorizare și lumini
  • pregătirea detaliilor, surprizelor pentru invitați, dansul mirilor, momentele speciale
  • repetiția la locația evenimentului, cu o zi înainte
  • stabilirea desfășurătorului pentru ziua evenimentului, cu intervale orare programate: ședința foto, ceremonia, tradițiile – totul pentru a evita întârzierile, graba și pentru ca voi să vă bucurați de acele momente deosebite
  • întocmirea listei de cheltuieli și termenele de plată

Te asigur că studiez cu mare atenție piața și tarifele practicate, înainte de a veni cu propuneri pentru colaboratori. De asemenea, nu practic “comisioane de intermediere”: totul este transparent între voi și furnizori. Mai mult decât atât, întotdeauna acord mare atenție comportamentului și modului de lucru, de răspuns al acestora. În meseria de organizare a evenimentelor, înainte de toate este important să fii om.

Cu drag,

Alexandra – your wedding planner


DIN PORTOFOLIUL NOSTRU


view

Candy Bar

Candy bar (masa cu dulciuri), este răsfățul oricărui eveniment! Echipa Aspiration vă oferă un pachet complet de candy bar, cu dulciuri variate și decorațiuni rafinate, pentru ca acest loc din cadrul nu...