Nunțile anului 2015 vor celebra romantismul în cele mai inedite forme, iar aranjamentele nu vor face excepție de la regulă. În acest an decorațiunile și accesoriile tematice pentru nunți se vor îmbina armonios într-un concept unitar care va spune o poveste. Și pentru că Aspiration este un partener de nădejde pentru viitorii miri, ne-am propus să venim în întâmpinarea cuplurilor cu cele mai inedite propuneri de aranjamente pentru petrecerea de nuntă. Intrăm în noul an cu forțe proaspete și angajamentul de a face din nunta voastră evenimentul perfect.
Vei fi mireasă anul acesta și nu știi cum să decorezi locația de nuntă? Pentru tine am pregătit ultimele noutăți în materie de event design. Ajutați de o experiență vastă în domeniul stilizării de evenimente, specialiștii Aspiration te vor ajuta să pui în practică decorul mult visat. Iar dacă ești în căutare de inspirație, află că ți-am pregătit cele mai noi sugestii de amenajare si design, special pentru tine, mireasa anului 2015.


Photocorner
Element de decor central în cadrul nunților cu stil, photo corner-ul se păstrează în tendințele acestui an. În funcție de tematica aleasă, acest colț dedicat sedinței foto poate lua diverse forme reprezentative pentru tine și pasiunile tale. În 2015, stilul boudoir cu accente shabby chic este vedeta incontestabilă la capitolul deco. De aceea, noi îți propunem o zonă dedicată în care îmbinarea de obiecte decorative inspirate din boudoirul unei femei, creează efectul scontat. În fond, ce poate fi mai romantic și familiar decât un colț intim, inspirat din căminul tău?

Props
Photowall-urile și props-urile se bucură de un succes incredibil în rândurile mirilor și a invitaților. De ce? Pentru că implică fiecare nuntaș într-o activitate distractivă și astfel destind atmosfera. Fie că vorbim de props sub formă de ochelari hazlii sau un papion simpatic, folosirea acestor accesorii garantează o atmosferă animată și un album foto special. O poză simpatică, în care invitații tăi pozează în cele mai inedite ipostaze, poate fi o amintire plăcută, nu crezi?

Aranjamente florale
Orice viitoare mireasă visează la cele mai frumoase flori pentru nunta ei. Te numeri printre acestea? Cu siguranță, te-ai gândit deja la ce îți dorești la acest capitol. Însă, în cazul în care nu știi de unde să pornești, îți propunem decorațiuni florale în tonuri de roz, alb și verde. Nouă ne place tare mult această combinație cromatică. Tu ce crezi?

Litere volumetrice
Literele volumetrice și elementele de signalistică sunt accesoriile care întregesc imaginea unui decor de basm. Aparent banale, aceste mici detalii contribuie la completarea tabloului de nuntă organizată în cel mai mic detaliu.


Ne place să credem că Aspiration este locul în care năzuințele pentru frumos, creativitate și rafinament ale clienților, se imbină perfect cu seriozitatea echipei noastre, pasiunea și rigurozitatea organizării nunții în cele mai mici detalii.

Daca este viitoare mireasă și ai nevoie de ajutor în crearea decorului de nuntă, contactează-ne și împreună vom scrie povestea nunții tale!

Lasă un răspuns