Photo corner-ul, un must have al nunților moderne

Mai sunt câteva luni până la ziua mult așteptată. Emoțiile te năpădesc încet, dar cum ești o mireasă stăpână pe sine și organizată, urmezi cu strictețe pașii prestabiliți în organizarea nunții și totul merge ca pe roate. Ai planificat petrecerea până la ultimul detaliu și vrei ca invitații tăi să petreacă o seară de neuitat. Știi că ai făcut cele mai bune alegeri până la acest punct, dar vrei să te asiguri că momentele evenimentului vor fi capturate prin cele mai inedite imagini. Și cum poți păstra vie memoria unei seri magice, dacă nu printr-un album foto reușit? Ai ales deja fotograful pentru nuntă, și vrei ca pozele tale să iasă din anonimat, să producă un efect vizual unic. În acest caz, poți opta pentru amenajarea unui photo corner tematic sau a unui photo-wall accesorizat cu props și alte elemente decorative. Pentru o doză de inspirație, îți propunem mai multe variante de amenajarea a unui colț pentru fotografii, special gândite pentru tine, mireasa modernă.

Photo Corner-ul - Un Must Have Al Nuntilor Moderne 1

Photo wall clasic
Foarte îndrăgit de miri și nuntași deopotrivă, peretele foto clasic, cunoscut și sub denumirea de photo wall, întregește tabloul oricărei nunți. Accesorizat cu diferite decorațiuni și elemente vizuale, acest perete atrage privirile tuturor invitaților, care nu vor ezita să pozeze în cele mai haioase ipostaze. Echipa Aspiration, pune la dispoziția nuntașilor și accesorii/props, sub diferite forme (papion, cravată, buze etc), iar experiența ne spune că acestea au succes întotdeauna la nunți. Vrei o amintire inedită de la nunta voastră? Alătură-te invitaților din zona peretelui foto și fă poze simpatice. Suntem convinși că, peste ani, aceste imagini îți vor trezi cele mai plăcute sentimente.

 

Photo Corner-ul - Un Must Have Al Nuntilor Moderne 2 Photo Corner-ul - Un Must Have Al Nuntilor Moderne 3

 

Photo corner tematic
O nuntă tematică cere un photo corner pe măsură. Zona dedicată realizării unei ședințe foto poate fi amenajată în cele mai variate forme. Ajutați de ani de experiență în design de eveniment și având un catalog diversificat de accesorii și decorațiuni, ne angajăm să realizăm cele mai speciale colțuri foto pentru nunta voastră. Fie că ai ales o tematică shabby chic cu accente romantice, sau o temă clasică cu tonuri elegante, noi vom crea acel photo corner care va corespunde stilului ales. Tema budoir chic care se inspiră din intimitatea căminului este una dintre recomandările noastre. Tu ce părere ai?

Photo Corner-ul - Un Must Have Al Nuntilor Moderne 4  

Photo corner cu arcadă
Colțul foto de tip arcadă este o altă sugestie de amenajare, care îmbină armonios elementele decorative. Un photo corner încadrat de o arcadă permite realizarea celor mai romantice poze de nuntă. Îți propunem un set up romantic în care voalurile diafane în tonuri de pastel aduc un plus de eleganță locației de nuntă. Completăm acest colț cu o băncuță stilată, accezorizată cu pernițe shabby chic. Și nu în ultimul rând, întregim imaginea cu decorațiuni tematice ca inimioarele, ramele foto si florile care nu trebuie să lipsească de la nicio nuntă. Ai vrea un astfel de photo corner la nunta ta?

Nunțile moderne sunt puneri în scenă a celor mai inedite decoruri, iar cererea din ce în ce mai mare pentru amenajarea unui photocorner sau a unui photo wall-ul clasic confirmă acest lucru. Mireasa modernă înțelege că decorarea locației de nuntă nu mai este un moft ci un must. Dacă ești viitoare mireasă în căutare de idei pentru amenajarea unei zone dedicate fotografiilor de nuntă, îți vom fi alături și te vom consilia, pentru ca împreună să realizăm colțul magic. Garantăm cele mai frumoase poze de nuntă!