Aspiration

Dacă ai fost ceruta de soție la mare, sau pur și simplu îți place soarele, cerul albastru, nisipul, ai ocazia ca în cel mai important moment din viața ta, nunta voastră, să împărtășești această plăcere cu oamenii dragi sufletului tău.

Scaune mirimr & mrs
Poți alege tema marină pentru decorul nunții, începând de la invitații, continuând cu buchetul de mireasă, paharele mirilor și până la tort & amenajarea salonului în care va avea loc petrecerea.

guestbookinvitatii tema marinareascapahare miri
Colecția de decorațiuni Aspiration, îți pune la dispoziție o multitudine de obiecte în tematică marină, cu ajutorul cărora să creezi un decor așa cum ai visat.

Îți aducem în ziua nunții tale un colt de liniște, relaxare si visare, prin decoruri pentru photo corner (sau locul de făcut poze), decor marin pentru prezidiu și mesele invitaților, care să vă transpună în atmosfera albastră a mării și nisipului fin.

decor tema marinaaccesorii tematica marinafelinar mare


Poți aduce marea, relaxarea și destinațiile exotice, în centrul evenimentului vostru, prin decorul marin care cu siguranță va fi apreciat și în care toți invitații tăi își vor face poze memorabile!

Descopera acum colectia de decoratiuni Aspiration care pot fi inchiriate, pentru o nunta cu tematica marina 🙂

cufar

decoratiuni marinaresti