Lasă-te inspirată de Marsala, culoarea anului 2015

                                                                                                                                                                                                                                       Guest post Amazing Brides

Marsala a fost declarată culoarea anului și una dintre culorile nunților de primăvară în 2015. Senzualitatea, vinul roșu și Marsala, cu un minunat contrast de culori, servește ca fundament pentru paleta nunților de primăvară. Marsala este un ton de culoare care invită la îndrăzneală, încredere și armonie între corp, minte și suflet. O culoare intensă care va adăuga bogăție și rafinament nunții tale, iar rezultatul va fi cu adevărat uimitor și de neuitat.

 
Decorul meselor
Pentru decoratul meselor încearcă să te joci cu geometria, sticla și culorile. Nu face exces de Marsala, pentru că este o culoare puternică și ar putea crea un efect de opulență. În schimb, poți alege decorațiuni (vaze), veselă, din sticlă, șervete și flori care să se încadreze în tonurile Marsala. Arată bine nu-i așa?

masa


Panglici
Fie că le prinzi de decorațiuni, de scaune, buchet sau le pui la jartieră, panglicile sunt un accesoriu simplu, dar de efect. 
Bogăția mâncărurilor
Cu toții știm că o masă îmbelșugată este un motiv și mai mare de bucurie pentru invitați. Iar când aceasta are la bază o culoare îndrăzneață, efectul va fi “wow”. Așa că am căutat și am găsit patru elemente prin care poți aduce această culoare îndrăzeanță la masă: tortul, vinul (mai ales dacă faci o nuntă în aer liber sau la vinărie), candy bar-ul (în special pentru nunțile de vară, fructele proaspete sunt alternativă perfectă a dulciurilor) și aperitivul. Arată delicios și îți garantăm noi că va gusta și mai și.


candy bar

vinarie

aperitiv

tort

Flori în părul ei
La fel ca anul trecut, coronițele din flori au fost un trend foooarte îndrăgit de către noi toate. Vestea bună este că și anul acesta putem purta cu mândrie flori în păr. Și dacă mai au și culori îndrăznețe, precum este această minunată Marsala, vom aăta mai bine ca oricând.

flori in par

Rochiile domnișoarelor de onoare
Și când credeam că nu putea să ne placă și mai mult, iată că avem un motiv în plus să nu trecem cu vederea această culoare. Dragile noastre, domnișoarele de onoare trebuie să arate impecabil, și cum ar putea-o face dacă nu într-o rochie îndrăzneață într-o culoare care să evidențieze cât mai bine albul pur al rochiei de mireasă?domnisoare de onoare
Te-am convins? Așa-i că deja te gândești cum ai putea integra Marsala în nunta ta? Intră pe Amazing Brides și lasă-te inspirată de mulțimea de idei și sfaturi de planificare pentru nunta ta!

Surse foto:

Foto 1, Foto 2, Foto 3, Foto 4

Foto 5, Foto 6, Foto 7, Foto 8


Lasă un răspuns