Invitații de nuntă personalizate, marca Aspiration

Organizarea unei nunți implică, printre altele, și realizarea invitațiilor de nuntă, acești mesageri simbolici ai celui mai important eveniment din viața voastră, ca viitori soți.
Dacă ai ales deja o tematică a petrecerii, conceptul invitațiilor se va păstra în aceleași linii. Să presupunem că vei avea o ceremonie gândită în accente vintage, cu decorațiuni inspirate din stilul budoir. În acest caz, invitațiile de nuntă pot fi clasice, în culori neutre și accesorizate cu o fundiță discretă, din dantelă. Pentru celelalte tematici și nu numai, echipa Aspiration vine în întâmpinarea ta cu cele mai inovative și creative elemente de grafică și design. Pentru noi, invitațiile de nuntă perfecte sunt rezultatul îmbinării armonioase dintre stilul mirilor și plăcerea de a concepe un design unic în măsură să reflecte personalitatea cuplului.

 

Invitatii de Nunta Personalizate - Marca Aspiration 1

 

Invitații de nuntă shabby chic
Rămânem fideli tematicii shabby chic și recunoaștem că ne place tare mult. O tematică generoasă din punct de vedere stilistic, aceasta ne face cu ochiul și la capitolul invitații de nuntă originale. Știm că vrei o nuntă simpatică, ușor informală, dar elegantă în același timp. Pentru anunțarea unui astfel de eveniment îți propunem invitații de tip Sweet lovers. Cu un design în culori contrastante și elemente de grafică specifice temei alese, garantăm că invitații tăi vor surâde la vederea acestei invitații.

 

Invitatii de Nunta Personalizate - Marca Aspiration 2

 

Invitatii de Nunta Personalizate - Marca Aspiration 3

 

Invitații de nuntă elegante
Nunțile romantice cer invitații pe măsură. Recomandarea noastră este de a opta pentru invitații cu un design vintage și culori neutre pentru a nu contrasta cu decorul ales. Aceste invitații se remarcă prin simplitate, rafinament și eleganță. Alegerea unui carton mat, accesorizat cu fundițe din dantelă și a elementelor de grafică specifice (imaginea unui cuplu, ramă foto) concură la realizarea celor mai rafinate invitații. Din experiența noastră, o invitație de nuntă formală nu va da greș niciodată atâta timp cât în ea se regăsește viziunea cuplului.

 

Invitatii de Nunta Personalizate - Marca Aspiration 4 Invitatii de Nunta Personalizate - Marca Aspiration 5

 

Invitații de nuntă "altfel"
Pentru cuplurile nonconformiste propunem invitații creative, care ies din tiparele unei nunți obișnuite. Neconvenționalul acestor invitații se inspiră, de cele mai multe ori, din dinamica de cuplu, pe care ne luăm răgazul să o observăm. Am avut plăcerea, de-a lungul timpului, de a cunoaște cupluri de viitori miri cu spirite jucăușe și plini de idei. Din astfel de întâlniri s-au născut concepte de design simpatice și atipice. Un cuplu pasionat de gătit poate alege să trimită invitații sub formă de rețetă a iubirii, iar doi miri îndrăgostiți de călătorii vor anunța evenimentul printr-o carte poștală creativă. Posibilitățile de realizare a unor invitații de acest tip sunt infinite, de aceea vă încurajăm să ne împărtășiți pasiunile voastre. Împreună putem realiza invitația de nuntă mult visată!

 

Invitatii de Nunta Personalizate - Marca Aspiration 6 Invitatii de Nunta Personalizate - Marca Aspiration 7

 

Invitații de nuntă personalizate
La capitolul idei pentru invitațiile de nuntă, echipa Aspiration se află într-un proces continuu de învățare. Ne place să credem că sugestiile noastre sunt pe măsura așteptărilor cuplurilor care apelează la serviciile noastre, iar experiența de până acum confirmă acest lucru. Conștienți de importanța noutății și creativității în realizarea design-ului de nuntă, specialiștii în design grafic ai echipei caută să inoveze și să surprindă la nivel vizual. Misiunea Aspiration este punerea în scenă a unui spectacolul stilistic, iar realizarea invitațiilor de nuntă se înscrie în aceeași direcție.

 

Invitatii de Nunta Personalizate - Marca Aspiration 8 Invitatii de Nunta Personalizate - Marca Aspiration 9

 

Cartea nunții ( guestbook )
Designul grafic nu se oprește la conceptul invitațiilor de nuntă. Cei mai mulți miri au înțeles că opțiunile de stilizare a nunții sunt variate și practice, de aceea aleg să-și surprindă invitații cu place carduri pe mese sau un guest book creativ. Și pentru că suntem în pas cu toate trendurile în materie de wedding planning, realizăm, la cererea mirilor, cartea nuntașilor sub diverse forme. De exemplu, la o nuntă vintage, romantică, un guest book elegant va fi alegerea perfectă. Avem convingerea că invitații tăi vor fi mai mult decât bucuroși să-și lase cele mai sincere gânduri într-o astfel de carte. Cu trecerea timpului, acest guest book va păstra vie memoria celei mai importante zile din viața ta.

 

Invitatii de Nunta Personalizate - Marca Aspiration 10 Invitatii de Nunta Personalizate - Marca Aspiration 11

 

Dacă ești în febra pregătirilor de nuntă și vrei să ai cele mai inedite invitații de nuntă, contactează-ne! Echipa Aspiration te va ajuta să anunți ziua mult visată exact așa cum îți dorești. Iar dacă ești în pană de idei, nu-ți face griji! Promitem să punem la bătaie cele mai năstrușnice idei pentru ca împreună să creăm invitații de nuntă memorabile.

Sursă foto 8/9-Pinterest