Guest post Amazing Brides

De ceva timp încoace am dezvoltat o mare pasiune pentru nunțile organizate toamna. Și asta nu pentru că ne-a cuprins melancolia sezonului, ci pentru că toamna este un anotimp bogat, care îți oferă o mulțime de super idei pentru a-ți organiza nunta de vis! Doar gandește-te la culorile ei, rochiile din dantelă cu mânecile lungi, mărturiile ingenioase pe care le poți oferi invitaților tăi și multe, multe altele.

Și pentru că ne plac ideile noi, oricât de conservator este stilul nostru, avem 6 idei noi pe care le poți adopta în organizarea nunții tale, 6 idei simple, jucăușe și deloc costisitoare, așa cum ne plac nouă și ne-ar plăcea să le vedem și la tine.

1. Bar de ciocolată

Tuturor ne plac candy bar-urile. Dar ce-ar fi să înlocuim clasicul candy bar cu un bar de ciocolată caldă? Ingenioasă idee, nu-i așa? În acest mod, toți invitații tăi se vor încălzi cu o delicioasă cană de ciocolată caldă.

Și ce cântec merge mai bine în perioada asta a anului dacă nu “Baby it’s Cold Outside”? Noi am căutat și am găsit acest panou ce imită o tablă de scris. Exact ca într-o cafenea. Iar vestea bună e că o poți descărca gratuit de aici.

2. Popcorn sau caramel

Dacă tot înlocuim candy bar-urile și oferim ciocolată caldă, mergem cu ideile atipice până la capăt? Îți propunem să înlocuiești masa plină de dulciuri, cu o masă plină de mere în caramel sau cu o ladiță plină de popcorn. Popcornul sau merele în caramel sunt 2 rețete deloc costisitoare, care se potrivesc de minune cu o nuntă rustică.

3. Fotografii de logodnă romantice

Toamna este un anotimp al fotografiilor de logodnă romantice. Un trend popular este alegerea unui stil casual și a unui cadru care surprinde o atmosferă dulce, relaxată și calduroasă. Cu puțină imaginație și fler, vei găsi culorile toamnei a fi perfecte pentru o sesiune foto naturală, stilată și intimă.

fotografii logodna

4. Conuri de brad

O altă idee care ne încântă sunt conurile de brad folosite pe post de vârf pentru tortul de nuntă. Cu un joben și un mini voal arată foarte drăgălaș!

5. Mărturii inedite

Micile cadouri pe care le lași pe masă invitaților în semn de recunoștință pentru că au acceptat invitația la nunta ta, sunt probabil, și mai la îndemână în anotimpul “belșugului”. Fie că umbli în cămara bunicii, scoți nucile și le arunci într-un borcan dichisit cu o fundiță din sfoară, fie dai iama în dulcețuri, cu siguranță nu va fi prea greu să găsești o mărturie potrivită. Dacă vrei, însă, ca invitații să-și amintească de nunta ta, în fiecare anotimp rece, atunci, oferă-le o păturică colorată sau o pereche de șosete de lână.

marturii paturi si sosete

6. Cocarde din frunze într-un proiect DIY

Florile sunt scumpe, așa că de ce să nu profiți de ce îți oferă natura, gratis.
Înlocuiește cocardele clasice, cu unele pe care le poți confecționa singură, din frunze. Arată bine, nu-i așa?

cocarda toamna

Pentrumai multe sfaturi și idei vizitează Amazing Brides. Vei regăsi un blog cu adevărat inspirațional, cu subiecte de la A-Z, un blog al tuturor mireselor ce merită să fie inspirate și stilate în fiecare zi!

Surse foto:

Foto 1, Foto 2, Foto 3

Foto 4, Foto 5, Foto 6


Lasă un răspuns