Candy bars-sugestii de servire la nuntă

O nuntă cu adevărat reușită este cea în care invitații se distrează și dansează până la ultimul acord de muzică. Pentru asta, mesenii au nevoie de energie. Care este sursa energiei la o ceremonie? Mâncarea și băutura. Mai nou, pe lângă meniul tradițional servit la aceste evenimente, tot mai mulți miri își surprind plăcut invitații oferindu-le gustări și băuturi în forma unor baruri special amenajate. Acestea sunt binecunoscutele candy bars care, prin varietatea de produse și culori, incântă privirea oricui și stârnnesc apetitul deopotrivă. Noi, cei de la echipa Aspiration, suntem fani convinși ai acestui tip de servire și credem că toate nunțile ar trebui să ofere aceste delicatețuri. Pentru asta ți-am pregătit mai multe sugestii de baruri pentru nuntă, din care să te poți inspira pe viitor.

Candy bars
Cele mai populare și gustate baruri la o nuntă sunt deja celebrele candy bars. Acestea le oferă invitaților o gamă variată de produse dulci de la cupcakes, minitartine, macarons, bomboane până la deserturi sofisticate de tip mousse, atent selecționate pentru a satisface toate gusturile. În funcție de preferințele tale, un candy bar poate fi realizat în jurul temei alese. Să presupunem că ai optat pentru o nuntă clasică, vintage, inspirată din literatura clasică. În acest caz un candy bar poate să conțină prăjituri de casă, croissante, macarons, minitartine. Dacă ești o fire nonconformistă și veselă și vrei să transmiți acest lucru nuntașilor, alege un candy bar colorat, bogat în bomboane multicolore, cupcakes, jeleuri. Fii creativă și alege un candy bar spectaculos!

1908007_1515019628720339_2215480463500497180_n


fa32b617e93ac656a128e623805e2de5

Snacks & Fruit Bar
Dar exemplele noastre nu se opresc aici. Știm că cei mai mulți iubesc dulciurile, iar copiii sunt fascinați la vederea unui platou cu bunătăți. Însă, există multe persoane care iubesc fructele sau produsele sărate. Pentru aceștia poți pregăti un fruit bar care, în funcție de sezonul în care are loc nunta, poate varia ca ofertă. Pe timp de vară, surprinde-ți invitații cu fructe ca pepenele roșu, căpșune, cireșe, fructe de pădure. Toamna, un fruit bar cu mere confiate e o variantă perfectă de a veni cu ceva nou în fața petrecăreților. Iar dacă vrei să dai lovitura, un snack bar pare a fi alegerea perfectă. Covrigeii, popcornul și alte gustări sărate vor fi, fără doar și poate, senzația serii. Însă nu uita de băuturi!

  

Open Bar
Pentru că am amintit mai sus băuturile, trebuie să îți spunem că acestea ocupă un loc foarte important în cadrul petrecerii. Pe lângă clasicul bar cu băuturi de tip cocktail, îți poți impresiona mesenii cu un refreshing lemonade bar. Imaginează-ți o zi călduroasă de vară. Petrecerea e în toi, iar atmosfera s-a încins la maximum. Toată lumea dansează și se simte bine. Lipsește ceva? Da, o băutură răcoritoare. Și pentru că ții la confortul petrecăreților, le-ai pregătit acestora limonade cu aromă de mentă, zmerură s.a.m.d. Pe timp de vară, un lemonade bar e un succes garantat!

006bb42e61d55c8b1df4b0b64132c5e5 

Fie că optezi pentru un cady bar, fruit & snacks bar ori un open bar cu băuturi, noi credem că vei reuși să condimentezi petrecerea ta cu aceste gustări creative.

Surse foto:

Foto 1, Foto 2, Foto 3

Foto 4, Foto 5, Foto 6

Foto 7,

Lasă un răspuns