10 idei creative pentru o nuntă de iarnă

Cel mai important eveniment din viața ta va avea loc în perioada iernii și ești în căutare de idei creative pentru organizarea nunții? Lunile friguroase pot fi o sursă de inspirație pentru toate miresele și tu ești una dintre ele. Cum ar fi ca iarna să fie tema petrecerii tale? Noi credem că acest sezon oferă un cadru perfect pentru a planifica o nuntă de vis, ca în povești. Și pentru că vrem să venim în întâmpinarea ta, ți-am pregătit câteva idei creative perfecte pentru tine.

Locație de vis
Imaginează-ți o locație cufundată în albul cel mai pur și în lumina caldă a unor lampioane. Amenajează spațiul de ceremonie folosindu-te de ornamente din cristal, scaune transparente și de ce nu, trunchiuri de copaci.

1 (2)

Fă poze inedite
Cei mai mulți fotografi susțin că decorul de iarnă este un prilej foarte bun de a face poze reușite, jucăușe alături de partener. Îndrăznește, ieși din zona ta de confort și fă o ședință foto în zăpadă. Nu uita să îți iei o pereche de mănuși și cizmele îmblănite.

2

Un tort special
La o nuntă, tortul este un element simbolistic central. Toți invitații așteaptă acest moment cu mare interes. Pentru tine, am găsit acest minunat tort, așezat pe un butuc de lemn. Noi credem că un astfel de desert va atrage privirile tuturor și se va încadra de minune în tematica serii.

3

Buchetul miresei
O nuntă de iarnă cere un buchet pe măsură. Din fericire, oferta variată la acest capitol va face alegerea mult mai ușoară. Dacă, însă, nu știi pentru ce tip de buchet să optezi, am făcut o selecție cu niște buchete atipice. Tu ce ai alege?

4

Cocoa bar
Afară ninge liniștit, iar geamurile aburinde sunt o mărturie a temperaturilor scăzute de afară. Dar tu, miresică atentă la toate detaliile, te-ai gândit deja cum poți să încălzești atmosfera. Pentru asta ai pregătit un gustos Cocoa Bar, de unde invitații tăi se pot servi cu ciocolată caldă și biscuiți delicioși.

5

Mărturii de iarnă
Știm deja că o nuntă de iarnă este asociată cu frigul și zăpada. În acest context, ce cadouri ai putea să le dai nuntașilor? Poți opta pentru păturici călduroase, pe care petrecăreții să le păstreze drept amintire de la o nuntă tematică specială. Suntem convinși că invitații tăi vor fi încântați să primească o astfel de mărturie.

6

Place cards
Sursele de inspirație pentru o nuntă de iarnă sunt infinite și la tot pasul. Tot ce trebuie să faci este să te întorci către natura înghețată. Ce vei găsi aici? Printre altele, conurile de brad pot reprezenta un detaliu ce se va integra perfect în decorurile nunții tale, iar niște place carduri în această idee par a fi ideale, nu-i așa?

7

Decorează cu detalii
Natura este principala resursă creativă pentru o nuntă ce are ca temă iarna. Conurile și crenguțele de brad, merișoarele și cristalele sunt detalii decorative care pot înfrumuseța mesele invitaților. Păstrează nota aleasă pentru un decor în ton cu vremea de afară.

8

Accesoriile miresei
Albul rochiei de mireasă se va integra perfect în peisajul de un alb imaculat. Ești o crăiasă a zăpezii, pe cale de a deveni soția bărbatului mult iubit. Ai ales rochia și accesoriile cu sufletul la gură. În ziua nunții, toată lumea te admiră pentru felul în care arăți, iar în acest caz accesoriile fac diferența.

9

Bunătăți pentru invitați
O idea mai des întâlnită la nunțile americane, un mini bar cu marshmallows poate fi un punct de atracție pentru invitații tăi. Pe lângă clasicul tort și candy bar poți alege să oferi astfel de gustări deosebite.

10

Echipa Aspiration îți dorește mult spor în organizarea nunții!

Surse foto:

Foto 1/Foto 2/Foto 4

Foto 3/6/10

Foto 5/Foto 7

Foto 8/9-via Pinterest

Lasă un răspuns